Hoe werkt vet verwijderen met cryo?

Afbeelding met kleding Automatisch gegenereerde beschrijving

Naar wens worden 4 tot 8 pads direct op de probleemzones geplaatst.
Je voelt weinig, enkel bij aanvang even een fris gevoel.
Tijdens de behandeling worden vetcellen afgebroken door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling; kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen.
Dit afval wordt door het lichaam zelf opgeruimd.

Dit proces duurt ongeveer 2 maanden, het eerste effect wordt al na 3 tot 6 weken ervaren. Het definitieve resultaat zal na ongeveer 6 maanden te zien zijn.
Je blijft dus nog geruime tijd na de laatste behandeling vet verliezen.
Bij aanvang van je kuur van 4 of 6 behandelingen wordt je gewogen, gemeten.
Na je kuur wordt dit herhaald en zul je zien dat je je het niet hebt verbeeld; je bent echt slanker en strakker geworden op de gewenste plaatsen.

Behandeling is mogelijk op de volgende zones: https://www.nuvetverwijderen.nl/files/pagecontent/vet-bevriezen-cryobehandeling-coolipotwin-300x200.jpg

Buik
Love handles
Heupen
Benen

Een Cryo-behandeling duurt 60 minuten en gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Deze vinden plaats met tussenpozen van 2 tot 3 weken.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van je gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

Veilig vet verwijderen: natuurlijk en gezond
Alleen vetcellen zijn gevoelig voor deze kou. Hierdoor worden andere cellen, zenuwen, bloedvaten en pigmenten niet beïnvloed. De behandeling is geheel veilig, natuurlijk en gezond voor het lijf.

Een cryo behandeling… als sporten en afvallen niet voldoende is

Afbeelding met schermafbeelding Automatisch gegenereerde beschrijving

Ons lichaamsvet heeft een opbouw in meerdere lagen. Door goede voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren.

De volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze ‘stugge’ laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect om het vet hier aan te pakken. Wil je ook van deze hardnekkige vetlaag af? De cryo behandelingen rekenen hiermee uitermate goed af door de gecontroleerde koeling.

Wij werken met Medisch gecertificeerde hoogwaardige technologische apparatuur, de COOLIPOTWIN 8.

Voor een gratis intakegesprek of meer informatie.
ik wil een afspraak