Coolipo Twin 8

Cryo en Thermo-CryoLipide figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

De CoolipoTwin 8 is een van de meest effectieve en veilige methodes die momenteel op de markt is. De cryo behandeling is een non-invasieve behandeling voor verwijdering van vetcellen. Dit door middel van het onderkoelen van vetcellen. Door dat deze CoolipoTwin 8 voorzien is van 8 behandel koppen kunnen alle probleem zones in een keer behandeld worden.Tevens is de CoolipoTwin 8 voorzien van een extra behandelkop voor anti-aging gezichtsbehandelingen.

Het levert een totaal nieuwe ervaring van gewichtsverlies door de integratie en implementatie van de meest vernieuwende technologieën in een “alles-in-één” systeem. Het stimuleert uw stofwisseling zodat u gewicht verliest én dit gewichtsverlies op natuurlijke wijze kan behouden. Het succes van deze formule? Het probleem van de traditionele diëten, het gekende jojo-effect, wordt vermeden.
In combinatie met een gezonde voeding mag u blijvende, spectaculaire resultaten verwachten.

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met de CoolipoTwin 8 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen worden een keer per week uit gevoerd. Het uiteindelijke effect is pas na enkele maanden optimaal zichtbaar.
Het verdwijnen van de cellen kan tot 6 maanden duren.
De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.